25 ezer forintos értékhatárig visszatéríti a kormány a KRESZ-tanfolyam és a vizsga árát

http://www.ujnemzedek.hu/suli/alapveto-infok-az-ingyenes-kresz-tanfolyamrol-es-vizsgarol

KRESZ tanfolyam indul 2020. január 6-án. 

Aki még az idén szeretne KRESZ-t tanulni annak az internetes e-leaerning tanfolyamot ajánljuk amire bármikor beiratkozhat és aznap már el is kezdheti a tanulást.

Elsősegély tanfolyam 2019 novemberben !

A jelentkezés ( a létszám miatt) szükséges minden tanfolyamra!

Jelentkezni lehet: e-mailben (pelikan.autosiskola@gmail.com), telefonon (70/ 433 50 33), személyesen (Gödöllő, Petőfi tér 11.) vagy a “jelentkezési űrlap” kitöltésével.

HATÁRIDŐK:

Az elmélet tanfolyam első napjától számítva 9 hónapon belül KRESZ vizsgán kell megjelenni, 12 hónapon belül sikeres KRESZ vizsgát kell tenni különben a KRESZ tanfolyam elveszik!

A sikeres KRESZ vizsga 2 évig érvényes, aki ez alatt nem nem tesz sikeres forgalmi vizsgát annak KRESZ tanfolyam, vizsga, ha volt vezetés elveszik, újra kell kezdenie!!!

2017.01.29-től a vizsgára bocsájtás feltétele a 8 osztályos végzettség hitelt érdemlő igazolása. Kérek mindenkit aki vizsgára jelentkezik, hozzon legalább 8 osztályos eredeti bizonyítványt, ezt a Hatóságnál eredetiben kell bemutatnunk! (Akinek az iskolában van, kérjen tőlük hiteles másolatot: ők másolják, hitelesítik, aláírják, bélyegzik.) Akinek kérdése van, hívjon! 70/433 50 33)

A 2015 januárjában bevezetett új KRESZ-kérdések próbatesztjeinek megjelenítése az elmúlt hónapokban – a hozzánk beérkezett visszajelzések alapján – hasznos segítséget nyújtott az új kérdések megismeréséhez, illetve ahhoz, hogy az autósiskolák ezekhez elméleti képzésükkel is megfelelően alkalmazkodni tudjanak. Ezúton is köszönjük a hatósági vizsgakérdések jogtulajdonosának, az E-Educatio Információtechnológia Zrt-nek, hogy biztosította számunkra a kérdések megjelenítésének lehetőségét. A jogtulajdonossal kötött megállapodás értelmében próbatesztek továbbra is elérhetőek lesznek az egyesületünk honlapján keresztül érkező (korábban regisztrált vagy a jövőben regisztráló) érdeklődők számára, de a tesztekben előforduló mintakérdések száma a jövőben a korábbiaknál kevesebb lesz.
Az E-Educatio Zrt. ezzel egyidejűleg új tesztalkalmazásokat vezetett be, melyek a nálunk is sok felhasználó által jelzett igényeket (tematikus tesztelési lehetőségek, hárompontos kérdések gyakorlása, használat lehetősége mobil eszközökön stb.) is kielégíthetik.” -2015.11.12. www.szakoe.hu

-Ezzel kapcsolatos kérdéseitekkel(is), állunk rendelkezésetekre a már megszokott elérhetőségeken.

Jogosítvánnyal rendelkezők ingyen részt vehetnek KRESZ tanfolyamainkon.